Top Social

9 Eylül 2013 Pazartesi

TRT, Merkezi Haber Alma Teşkilatı CIA'nın, merkezi yalan yayma teşkilatına mı dönüştü

TRT, Ufuk Çizgisi, Suriye, el Kaide, el Nusra, Hizbullah
TRT, Ufuk Çizgisi, Suriye, el Kaide, el Nusra, Hizbullah

TRT: Tayyip'in Radyo ve Televizyonu, şu Suriye meselesi çıktı çıkalı gerçekleri gizlemeye, yetmeyip bir de yalanları doğru diye haber etmeye devam ediyor. 

Yaklaşık yirmi dakika önce, TRT Haber kanalındaki UFUK ÇİZGİSİ programında, Suriye meselesi işlenirken aynen şu mealde cümleler kuruldu:

"(...)Yalnız, Suriye'de savaş tam anlamı ile mezhep savaşına dönüşmüş durumda. Bir tarafta İran'ın desteklediği Şii Hizbullah, diğer tarafta da Suudi Arabistan'ın ve Katar'ın desteklediği SÜNNİ el Kaide ve el Nusra var."

Gördünüz mü şimdi vatandaşın devlet kanalı ile nasıl bilgilendirildiğini?

Hizbullah'ın Şiiliği tartışılmaz ama el Kaide ve el Nusra ne zaman Sünni oldular? Daha doğrusu ikisi farklı örgüt mü?

Bu yapılana "hata" denilebilir mi? Düpedüz milyonlarca Türkiye cumhuriyeti vatandaşının aldatılmasıdır bu...

1- Suudi Arabistan'ın kendisi Sünni değil, Vehhabi... Vehhabiler Sünnileri Müslüman kabul etmiyorlar, müşrik kabul edip canlarını, kanlarını bile kendilerine helal kabul ediyorlar.

2- Sudi Arabistan merkezli olan Vehhabi el Kaide, el Nusra'dan ayrı bir örgüt değil ve hem el Kaide hem de Suudi kraliyet ailesi tamamen CIA ve MOSSAD'ın kontrolünde.

3- İstediği zaman ciddi içerikli program hazırlayabildiğini gördüğümüz Ufuk Çizgisi ekibinin böyle bir hata yapabilmesi mümkün değil. Zira en temel seviyede bir araştırmacı bile bu bilgileri bilir. El kaide'nin sünni olmadığını bilir. El Kaide'nin gerçek yüzünü körler gördü, sağırlar duydu artık...

4- Tayyip Radyo ve Televizyon kurumunun bu yaptığı ilk değil, onuncu değil, yüzüncü değil.. Tam anlamı ile merkezi haber alma teşkilatı CIA'nın, merkezi yalan yayma teşkilatına dönüştüğünü iki sene önce de yazmıştık ve o programları yapanlardan bazılarının gerçek kimliklerini de bu sayfada deşifre etmiştik.

5- Bu kuruma ve bu ekiplere artık yargı müdahalesi gerekmektedir. Zira bu yapılan habercilik değil düpedüz başka ülkelerin menfaatlerinin gözetilmesi ve bunun için en temel gerçeklerin bile halktan gizlenmesidir. Bu bir ihanet suçudur. 


*****

Yine Yeliz Turbay Hızal çıktı

Kim bu Hızal'lar? Neye-kime hizmet ediyorlar?


https://www.facebook.com/profile.php?id=719952835&fref=ts

Belki hatırlayanlarınız olacaktır. Bu yukarıdaki Facebook profilini bir buçuk sene önce de Akademi Facebook sayfası duvarında paylaşmış ve "Bu gün TRT'de yayınlanan Suriye'ye dair belgeseli hazırlayanlar bu Hızal'larmış. O kadar çok yalan vardı ki belgeselde, bunların hata ile olması mümkün değil." demiştik...

Ve eklemiştik: "-tur, -bay, -hız, -al tam bir Sabetayist kriptoloji ürünü. Bu şahsın TRT'de yuvalanmış sabetayistlerden biri olma ihtimali çok yüksek." demiştik.

Aradan bunca zaman geçti. Demin TRT Haber kanalında yalanlarla ve saptırmalarla hazırlanan  UFUK ÇİZGİSİ isimli programın da Yeliz Turbay Hızal ve eşinin marifeti olduğu çıktı meydana.

Hala daha bu millete el Kaide'yi ve Suudileri ve Suriye'deki muhalifleri SÜNNİ olarak tanıyorlar. En kritik noktalarda kasıtlı olarak, bilerek ve isteyerek yanlış bilgi veriyorlar. Bunu tamamen Amerikan ve İsrail menfaatleri gereği yapıyorlar. Türk milletinin, milyonlarcar T.C. vatandaşının hala daha Suriye konusunda yalanlarla uyutulmasını amaçlıyorlar. Artık içimizdeki İsrail'i durdurmak zorundayız.

Vatansever takipçilerimiz bu program ve bu şahıslar hakkında savcılıklarımıza suç duyurusunda bulunmalıdır.

| Mehmet Fahri Sertkaya
www.AkademiDergisi.com

18 Eylül 2013, Saat 22:00 suları.
ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder