Top Social

19 Nisan 2017 Çarşamba

Yenişafak'ın köşe yazarı Yusuf Kaplan, kale alınacak birisi midir? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, Büyük Ortadoğu Projesi (BOP),  cia mossad, referandum, darbe tiyatrosu, akp'nin gerçek yüzü, evet, hayır, yusuf kaplan,
Bazılarınız bunu sordukça ve biz "Diğerleri gibi... Samimiyetsizin teki. Hatta Müslüman olup olmadığı, medenice ve ilmi değerlendirmelerle tartışılabilir, tartışılmalıdır" deyince kızıyorlardı...

Alın işte, Müslüman olan, hiç böyle suç, terör ve ihanet örgütü olduğu somut binlerce delille ispatlı bir teşkilatı, vatanla, devletle, adaletle, onurla, şerefle, namusla, kahramanlıkla, İslamla bir görür mü, ya da bir arada anar mı? İçi sızlamaz mı?

0554 360 56 66 cep numarasından, bizden birine ulaşsın. Görüşüp ses kaydı yapsın. O da yayınlasın, biz de yayınlayalım görüşme kaydını. Sadece yarım saatte, AKPKK'nin aslında ne olduğunu, onun aslında ne olduğunu, davasının aslında ne olduğunu herkes görmüş olur. 

Ortada geçmişteki AKPKK suç, terör ve ihanet hadiseleri sayısız... Şu referandumda AKPKK'nin ne yapmak istediği, kime çalıştığı ve kaç bin hileli davranış olduğu da somut olarak meydanda... HAYIR diyeceklere terörist ve vatan haini diyorlardı, hile ile EVET çıkarılınca, ilk tebrik edenler hep BOP'çular, hep teröristler, hep vatan hainleri oldu... Hiç de rahatsızlık duyan yok. Bizim bildiğimiz kadar net, bu şahıs da biliyor aslında HAYIR çıktığını ve milletin iradesi ile devletine el konulduğunu... Bunun sonunun da yargılamalar ve mümkün olabilen en ağır cezalandırmalar olduğunu...

O halde haydi haber verin, kıl kadar onuru varsa, bizimle görüşsün ve savunduklarını bizim karşımızda da savunsun, savunabiliyorsa ya da hata ise bu yaptıkları dönsün hatalarından ve aracı olmuş olalım bu hayra... Ya da AKPKK'ye yardım ve yataklıktan yargılanacağı güne kadar, Allah'ın kendisine verdiği mühletin dolduğu güne kadar, milleti kandırmaya, on milyonlarca insanın vebaline girmeye ve Allah ile resulünün lanet ettiği bir işi, dini siyasete alet etme işini yapmaya devam etsin. 

Bu kadar lüzumsuzu bir araya getirmek bile organize bir suç örgütünün başarabileceği bir şeydir. Ve en geride CIA ile MOSSAD'ın olduğu da türlü türlü yıllardır ispat edilmiştir. 

Unutmadan son not: Karşımıza çıkıp sözde darbenin gerçek olduğunu, şöyle medenice, ispatla ve ispat karşısında kabullenme ile tartışıp, laf kalabalığı yapmadan ispat edebilirse, Akademi toptan kapatacağımıza söz veriyoruz. Biz ilk dakikadan itibaren bu hususta başta BOP eş başkanının kendisi olmak üzere bütün AKPKK suç, terör ve ihanet örgütü mensuplarına rest çekiyoruz.
 
ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder