Top Social

17 Nisan 2017 Pazartesi

Hoca hanımlardan, hoca efendilerden EVET oyu verenler oldu, bunlara karşı tavrım nasıl olmalı? | Mehmet Fahri Sertkaya

ahmet arif denizolgun, ak parti, akademi dergisi, cemaat, evet, hayır, mehmet fahri sertkaya, münafık, nifak, referandum, süleymancılar,

➥ Hoca efendi ve hoca hanım kardeşlerimizden evet e destek verenler oldu bu hususta kendilerine saygımı sevgimi yitirmek üzereyim yanlış mı yapıyorum acaba ?

***
➥ Olur mu öyle şey? Saygı ve sevgi bağının korunacağı bir vaziyet, bir davranış mı bu? Bu din kardeşliği mi? Bunca rezilliğe değil bir Müslümanın, bir insanın olur vermesi, destek olması ihtimali mi var? Üstelik bu kadar alçaklık, bu kadar suç, dinimiz alet edilerek yapılıyor iken, bir de hoca hanım ve hoca efendi olanlar böyle yaparsa, yıkılmaz mı bu dünya? 

Onlardan koruyun kendinizi. Menfaatlerine öyle uygun düştüğü bir an, sizi de satacaklar; vatanı, milleti, devleti, yolu, büyükleri, dinlerini, sonsuz saadetlerini, dünya menfaat ve siyaseti için sattıkları gibi... Bunu yapanlara hz. Allah'ın ve hz. resulün açıkça laneti var. Hz. üstazımız da bu hususun üzerinde durmuş. Apaçık münafıklık bu yaptıkları. Sakın gafil olmayın. Ne güzel olmuş ki aslında ne olduklarını belli etmişler. Tedbirli olmazsanız, gerçeği görüp kabullenemezseniz hem dünyevi ve uhrevi felaketlere düşürürler bunlar sizi, hem de çok vebale girersiniz. 

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, referandum, evet, hayır, münafık, nifak, süleymancılar, cemaat, ahmet arif denizolgun, ak partiBizim yolumuzda münafık, samimiyetsiz, hırsız, arsız, menfaatçi, suçlu kişiler çıkmaz gibi düşüncelere de kapılmayın. Gerçekten bizim yolumuzdan olanlardan böyle şeyler mümkün değil görülmez ama bu yolda artık on milyonlarca kişi var, kısa sürede ciddi şekilde de artıyor ve on binlerce rezil herif var aramıza karışıp bizden görünen... Merkez düzeltmek istese de ayar almıyorlar bunlar. Kovsa da gitmiyorlar. Yavaş yavaş, siyasetine uydurarak bunların zararına mani olunmaya çalışılıyor. "Hala şu partinin peşinde koşuyorsanız, şu yolda içtiğiniz çorbalar bile haram olsun" denilmiş bunlara yaklaşık on sene önce... Daha ne denilsin? 

Bunların hizmetten uzaklaştırılması için, hukuki sınırlar dahilinde, elinizden ne geliyorsa da yapın. Öz kardeşleriniz olsalar, fırsat vermeyin böylelerine... Gitsinler, kendilerine göre, menfaatçi, bozuk çok tarikat ve cemaat var zaten... Bu ilimler, hikmetler, güzellikler, dünyanın böyle batakhane olduğu bir dönemde kendilerine nasip olmuş da kıymetini bilmemişlerse ve bunları çıkarlarına alet etmeyi seçmişlerse, lanet edilmişlerden olmak umurlarında değilse, o sözde cemaat ve tarikatlar, tam bunlara göre...

ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder