Top Social

21 Nisan 2017 Cuma

Hayat sürprizlerle doludur ama bu referandumdan HAYIR çıkması sürpriz değil, sebep sonuç ilişkisidir. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, akp'nin gerçek yüzü, CIA, doğu perinçek, gizli yahudiler, hakan fidan, Mehmet Fahri Sertkaya, mossad, pkk, Recep Tayyip Erdoğan, şahenkler, ülker,



Bu kadar yolsuzluk, rüşvet, peşkeş, ihale fesatçılığı, "satıyorum var mı itirazı olan" restleri, cinayet, terör, şehit, şehit ailelerine açılan davalar, meclisi PKK'lilerle doldurmalar, BOP, top, ibne, zinanın serbestliği, misyonerlik, yıkılan yuvalar, aldatılınca hesabını hukuk yoluyla soramayan eşler, boşandığı eşine bir ömür köle edilen erkekler, aile bakanlığı üzerinden götürülen milyarlarca lira, yardım kömürlerinden vurulan vurgunlar, maden faciaları ve sonrasında sergilen hukuksuzluklar, tehdit edilen, vurulan, sürülen savcılar, hakimler, uyuşturucudan bonzaiden öldürülen gençler, Suriye'den petrol, insan, fuhuş için genç kız ve kadın, organ için insan kaçakçılığı, inatla Suriyeli sözde mültecilere bakma, hatta vatandaş yapma, vatandaştan fazla hak verme, üniversitelere sınavsız alma, maaş bağlama, vatandaşın faturalarını üç beş katı dayama, açılımlar, saçılımlar, yüzlerce kere kendini yalanladığın açıklamalar, saray danışmanlarının kimler olduğu, sarayda çevirdiği rezillikler, darbe tiyatrosu, vatandaşla askerin kasten karşı karşıya getirilmesi, köprüden atılan, işkence ile canı alınan masum vatan evlatları, ceza evlerindeki beş yüzden fazla bebek, suçlarının ne olduğu belli olmayan ve hala yargılanmamış sayısız hamile kadın, PKK li Doğu Perinçek ile alış verişlerin, gölge CIA İbrahim Kalın, gizli yahudi Zapsular, Şahenkler, Ülkerler, 3. hava limanı vurgunları, yaptık dediğiniz her şeyin altından kandırmaca çıkması ve milletin 20-30 sene amele gibi onlara çalışacak olması, normalin 20 katına mal olmaları ve daha tek tek saysak ciltle kitap olacak şeylerden sonra EVET çıkmasını da beklersen, çıkan HAYIR sana göre sürpriz olabilir ama aslında yaşanan sebep sonuç ilişkisidir.

Ve rest çektiğimin Tayyip'i, EVET çıkmış rolü oynaman, ardından da her zaman olduğu gibi hukuk tanımaman kazandığın anlamına da gelmez. Elde bin türlü somut ispat var. Yukarıda kısaca özetlenenlere değil, onlara zaten var da bu seçimi kazanmadığına dair de elde bin türlü somut delil var.

Sakın bu yoldan dönme Tayyip! Millete hizmet diye geldiğin o yerden bu milleti hiçe saymaya ve tehdit etmeye ve haklarını ihlal etmeye de devam et. Bakalım sen mi, senin etrafında doluşmuş suçlular, CIA ve MOSSAD'ın adamları ve patronları mı güçlü, bu millet mi güçlü ve nasıl yargılanıyorsun, yargılanıyorsunuz hep birlikte göreceğiz.

Şimdi gücün yetiyorsa on milyonlarca HAYIRcıyı, toptan terörist ve vatan haini ilan ettiğin bunca insanı da içeri tık? Gücün yetmiyorsa seni eline düşürdüklerini güle oynaya ve defalarca basın yolu ile duyuran Doğu Perinçek ve karanlık çevresinden destek al. Gücün yetiyorsa twitter mivıttır, ne varsa kökünü kazı. Şimdi de şehit ailelerini dava et, adaya temsilcini gönder. Senin bir gücün olsa, bu kadar aleyhine iş çeviren ve İsrail'le danışıklı dövüşülerek markalaştırılan o Hakan Fidan'ı oradan alırdın. Elinde bunun için malzeme çok, ispatlı suçu da çok ama haydi gücünü göster ve al?

Şimdi işine gelmeyen yayınlarını tamamen hukuksuz ve keyfi olarak engellediğin kişi sana "haddini bil, hukuk tanı" deyince sitesini toptan yasaklat, öyle mi?

Haydi görelim seni, rest çekiyoruz, gücün ne kadar görmek istiyoruz. Yaptığın her hukuksuzluğa karşı da restimizin dozunu artıracağız. Sana hukuki sınırlar dahilinde hesap soracağız. Biz milletiz ve bil ki, ne rol oynarsan oyna, çalınmış bu referandumun sonuçlarını HİÇBİR ZAMAN tanımayacağız!

ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder