Top Social

16 Mayıs 2018 Çarşamba

Mavi Marmara anlaşmasının iptaline ret oyu veren AKP'den savunma... | Akademi Dergisi

akademi dergisi, mavi marmara, israil, akp'nin gerçek yüzü, mustafa elitaş, chp

İsrail ile yapılan Mavi Marmara anlaşmasının iptaline ret oyu veren AKP kararı böyle savundu: ''Mavi Marmara'yla ilgili sözleşme konusuz kalmış sözleşmedir.''
 
CHP'nin, İsrail ile yapılan Mavi Marmara anlaşmasının iptalini öngören yasa teklifinin Dışişleri Komisyonu'nda görüşülerek Meclis'ten geçirilmesine ilişkin önerisi TBMM Genel Kurulu'nda AKP'nin oyları ile reddedildi.

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, gerekçelerini anlatırken; "Devletler canları sıkıldığı taktirde 'ben şu sözleşmeyi de ortadan kaldırıyorum, şunu yapıyorum' deme lüksüne sahip değildir" dedi. Elitaş, Mavi Marmara anlaşmasını ‘konusuz kalmış sözleşme' olarak nitelendirdi.
 
 
BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder