Top Social

17 Mayıs 2018 Perşembe

İnsanlık Suçu dizisi neden final yaptı, yayından kaldırıldı? | Gizem Karaca gerçeği! | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, gizem karaca, gerçek yüzü, sabetayistler, ünlü sabetaycılar, gizli yahudiler, içimizdeki israil, uyuşturucu, kripto Ermeniler,
Selanik kökenli bir gizli Yahudi olan Gizem Karaca'nın, kendisi gibi kripto Yahudi pek çok arkadaşı ile birlikte yargılandığı, 5 yıldır devam eden uyuşturucu davasından hapis cezaları çıktı. Hapis cezası alanlar arasında bulunan Gizem Karaca'nın başrol oynadığı ve içimizdeki İsrail'in kurumsal TV kanallarından Kanal D'de yayınlanan İnsanlık Suçu dizisi, final kararı aldı. 
Gizem Karaca'nın çok meşhur filmi "Seni seviyorum adamım" da kripto Yahudi bir ekip tarafından yapıldı/çekildi. Filmde, Türk/İslam inançlarına, kültürüne dair nerede ise hiçbir şey yok ve ecnebilerin gerçek hayatta türlü felaketlere sürükleyen çok bozuk hayat tarzı, çok mutlu, sevgi dolu geçen bir hayat gibi gösterilmiş. Filmdeki karakterlerin isimleri bile gizli Yahudi kriptolojisine göre seçilmiş.

Memlekette bütün suçlar, bütün haya edilesi işler İslam tarikat ve cemaatlerinde işleniyormuş gibi bir manzara, kabulleniş oluşturmak isteyen, bunun için basın/medya linci bile yapan ve derhal ters kelepçe ile toplanıp ağır ceza mahkemelerimizde yargılanması gereken kripto Yahudiler ve kripto Ermeniler, içimizdeki İsrail dediğimiz kripto Yahudi cemaatinin/tarikatının sayısız mensubunun yüz kızartıcı işlerini hiçe sayabildiği gibi, bunu da kısa sürede gündemden düşürecek ve zaruret olmadıkça temas etmeyecek.
BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder